Jag skrev en göra-lista för ett par dagar sen. Den var på två sidor! Insåg att det är fel att lägga ribban för högt.

I går kväll gjorde jag en kort variant. Och se! Den är klar i dag!

 

Dessutom har jag rensat lite i rabatten utanför porten. I två omgångar. Varje gång blev det en hel, full soppåse. En sån där världsberömd på rulle. Ni vet! Sånt som man pratar om i radion....😊

Sen var jag en tur på cykel till Barkarby staden. Tog ungefär samma väg som vanligt. Först tänkte jag åka till höger om Centrum, men sen ändrade jag mig. Så det blev en liten krok på vägen. Totalt blev det 3,91 km på 21 minuter.  Då gick jag hela tunneln under järnvägen. Hem åkte jag en annan väg, men glömde mäta den.

Ja, jag fick en hel del gjort i dag. Utom det viktigaste:söka jobb. Försökte men det gick inte.  Måste låna en PC morgon eller på måndag..... Kanske jag rent av kan gå till den där Arbetsförmedlingen? De som inte hjälper till, de som inte ens svarar på mail. I alla fall inte min handledare. Dåligt!