I torsdags trodde jag inte mina ögon när jag läste hur många klick det var på min blogg. 12,865! Jag var plötsligen nr 1!

I vanliga fall ligger jag på plats 65-75. Ibland har jag varit på topp-25.

Jag behöll plats 1 hela veckan ut. Fantastiskt!

Men jag har funderat mycket på varför. Jag tänkte att jag har delat ut en massa visitkort på senaste tiden. Men... inte sååå många!

I går var min yngste son här och vi pratade om saken. Han kom nog på svaret. Han frågade mig om jag brukar tagga mina inlägg. Och det gör jag ju. Speciellt när jag lägger ut vilka produkter jag har i lager. Och då taggar jag ord som "rea, halvapriset, utförsäljning, extrapris". Och det var ju Black Fredag förra veckan. Antagligen har många letat på nätet efter just sådana ord. Eller vad tror ni?

Är det någon ny läsare där ute i etern som läser bloggen även denna vecka? Det vore kul med en kommentar!

I dag är allting som vanlig igen. Drygt 110 klick och jag har plats 86.

Men det var himla kul så länge det varade! Synd att jag inte gjorde en skärmdump...