Som många av er vet, så har vi haft vår lägenhet ute till försäljning sedan den 9:e Maj. Vi har haft tre öppna visningar och tre (eller var det fyra?) privata visningar. Vi har levt mellan hopp och förtvivlan.

Men så vände det i Söndags. Plötsligen var det många på visningen. Två av dem lade bud. På tisdagen var det en familj som ville ha en egen visning. Även de budade. Nu började det hända saker!

I dag var det två budgivare kvar. Slutligen var det en som la det vinnande budet. Men sen, när det var dags att skriva, så visade det sig att det var krångel med än det ena och än det andra. Då kändes det bättre att sälja till den budgivare som låg 10,000 kr lägre, men hade alla detaljer i ordning. Så i kväll blev det äntligen bläck på pappret!

Det känns skönt och läskigt på en och samma gång. Plötsligen får jag Ågren. Gör vi rätt? Skulle vi köpa något annat? Vad händer nu?! Larvigt! För i den nya lägenheten finns massor av charm och potential. Men jag börjar väl bli knäpp...?

Klockan 20,00 träffades vi i kväll. Köparen är en mycket trevlig kvinna som är lika gammal som min äldste son. Det är en skilsmässa, men x-maken var med. Och de är goda vänner. Även barnen var med. Gissningsvis var dessa två i åldern 5-8 år.

Det känns bra att sälja till denna trevliga person. Så nu är allt underskrivet. Och på vägen hem gick jag förbi Mamma och fick ett glas Bubbel och gott tilltugg.

 OBS! Den lilla TomBerry börjar visst växa till sig lite grann.....

Sen hem till maken och drack lite mer Cava. Nu är det hög tid att sova, men hjärnan går på högvarv.

Vilken färg ska vi ha på tapeterna i hallen? Vilket golv ska vi ha? Passar det med parkett överallt? Ska köket göras om innan vi flyttar in? 

Nu törs jag släppa loss alla tankar. Nu när det äntligen är sålt!