...... är inte alltid så lätt! Men i dag tog jag mig i kragen. Jag hade svårt att somna i går. Trots att jag la mig 23.30 kunde jag inte somna före 02.00. Puh! Sen vaknade jag vid 03.00! Bara för att jag behövde gå på toa. Blä! Måste sluta drick the på kvällen. Sen vaknade jag vid 07-tiden och kunde inte somna om. Peter kom hem och då var det dags att gå upp. Klockan var 07.35. Detta är oerhört tidigt för mig, som är en kvällsmänniska och älskar att sova länge på morgonen.

Nåväl, kollade mail. Svarade hugade spekulanter på FB. Sen frukost. Efter det - hör och häpna!- blev det lite gympa. Jag hade i går sett en Amerikan som visade fem olika core-övningar. De skulle göras i 45 sekunder, vardera. Därefter femton sekunder vila. Fem övningar.... Men inte kom jag ihåg alla! Och inte minns jag var jag såg filmsnutten. Men skred till verket, med det jag kom ihåg. Första var Plankan stående på armbågarna. Typ. Glömde moben = tidtagaruret. Tror jag stod i 30 sek. Glömde andas. Som vanligt! Hämtade mobilen. Klarade faktiskt 45 sek, sen trettio och slutligen 28! Gjorde alltså tre omgångar. Men det var ju fel! Kom på det och gick över till nästa. Liknande sak då jag skulle klappa mig själv på axeln = alltså stå med bara en hand i marken. Och på raka armar. Är det någon som fattar vad jag menar?! Ja, ja. Jag vill bara skryta, men det har ni väl fattat redan? När jag står där ser jag nåt som ser konstigt ut på mattan.

 Den sticks!

Hämtar en pincett. Denna satt i gympa-mattan!

 

Mindre trevligt.

Jag avslutade med att ligga på rygg med raka ben och pendla dem upp och ned. Kom nästan ihåg att andas hela tiden! 

Sen var jag andfådd bra stund!

Efter det blev det hantlar. Mina gamla, vanliga rörelser. Nu känns det att det var länge sen. Jag har gjort dem ibland. Och nu känner jag att jag varit ganska duktig den senaste tiden. Bra!

Efter detta var det en annan gympa. Pappers-gympa!

 Alla kvitton under rätt flik. En flik för varje rum; sovrum, kök, badrum o.s.v. Alla bruksanvisningar och garantihandlingar i en annan pärm.

Det blev riktigt fin ordning på allting!

 

Sen vattnade jag alla blommor. Skapade översvämning, så nu är golvet torkat under fönstret. Det är på tok för trångt! Tabacco (hästen) ska flytta hem till min Syster.

 

Kände mig rätt nöjd när klockan slog 11.30. Då blev det en dusch och sen en kopp the med ett Fazer-kex.

Nu ska jag ut i solen. Hämta 8,5 kg Oriflame-produkter. Alltid lika roligt!