Vi tog en tur till Järvsö, när vi var uppe vid stugan. Bl.a. för att köpa fler supersmarta mygg-hattar. Jag tog en "selfie" när jag satt en kväll med min på mig. Som bekant gillar jag inte att bli fotad, så detta är det närmaste ni kommer mig. På bild, alltså:


Tämligen suddig, dessutom! Men ni fattar galoppen, eller hur? Smart hatt, helt klart!

Jo, i Järvsö finns det fina hus. Även små. Detta måste väl ändå vara Sveriges minsta mäklar-kontor:


 

Visst är det gulligt?! Lila dörr, lila blommor. Bara det gör ju att jag kunde köpa ett hus här!

Peter shoppas sällan kläder. Men på semestern brukar det hända. Nu tog han i ordentligt! Både slips och skjorta! Dessutom Stenströms... Slips har han inte köpt sen vi träffades. (2006) Skjorta köpte han nog...hm.... senare....   :-P  Min käre klädsnobb!

Fint, eller hur?

Sen fanns det andra fina hus. Detta t.ex:


Det låg på toppen av berget. Heter det Järvsöbacken? Helt stängt! Så sorgligt.


Fantastisk utsikt. Men allt bara stod och förföll....


Vi åkte ner för att göra några fler roliga besök i butiker.