Problemet med mina bilder fortsätter. De laddas ner som zip-filer i stället för jpeg. När jag försökte med enbart "copy-paste" så gick det på vissa inlägg, men inte alla. Så jag får vänta med att blogga nya bilder tills jag kommer hem och kan kontakta bloggo.nu

En annan sak som jag däremot kan göra, är att rensa gamla bilder. Och det behövs! Jag fåt hela tiden varningar om att jag har för många. Och det är helt sant! Just nu håller jag på med Augusti 2015. Så måna mat bilder! Så många blom bilder! För att inte tala om golfbanor! Nu är jag hård och tar bort massor! 

Men så hamnar jag på saker som jag aldrig någonsin kommer att kunna ta bort. Den här bilden t.ex.

 

Denna bild är tagen på en liten restaurang på Nybrogatan.  Vi var inne i stan, under Mode-veckan. Det var även "Kärlekens Födelsedag" just denna dag. 26:e Augusti. 

Vi åt underbara Köttbullar med gräddsås och Lingon. Mums!

Den blicken, på Peter, som jag har fångat..... Den är underbar! Kärlek! Och lite pillimarisk, på samma gång. Precis så som Peter var.

En släkting till Peter sa till mig i somras, att det märktes att Peter hade hittat rätt, när han träffade mig. Och det är helt ömsesidigt! Vi kunde sitta och plötsligt titta på varandra, och den ena av oss sa "och jag dig"! För våra ögon sa verkligen "Jag älskar dig!"

Saknaden är mer än enorm.....