Ja, det kanske är lite tjatigt. Men det är så underbart med ögongodis!


En tidig morgon. Runt klockan 07,00. Solstrålarna bryter in från höger. Jag står på balkongen och bara är. Njuter av det jag ser, försöker samla njutningen under ögonlocken så att jag orkar med ännu en dag på jobbet.......

Det är Mårbacka och den mörka sorten, som jag inte vet namnet på.


En vit, snedväxande luktärt. Som ni ser är bilden tagen med blixt, bara för att få en häftig effekt. Mobilkameran är duktig. Det går att se fjunen på både bladen och blomskaften.


Mårbacka på nära håll. I morse runt sju.... Och DÅ.... sprang det totalt 4 tjejer utanför på promenadvägen. Det var deras morgonrunda. Samtliga var max 30 år, hade pendlande hästsvans och var smala. Suck! Dit kommer jag aldrig. Men jag kanske kan komma en bit bort från den överviktiga person som jag är just nu..... Men inte genom att springa! Fy!


Till slut min kära, älskade Rosebud. Även kallad Appelblossom.

Den är så underbar! Blommar sent = jag "glömde" byta till ny jord i våras......