I dag var jag på Hemköp i Stäket. Demo av Wasa knäcke. Tre sorter.

Butiken hade endast stora demo-bord så vi byggde ett av pallkragar och pall. Alltså den där längst ner. I plast. Lite vanligare att se dem i trä.

  

Först bjöd jag på Kardemumma-knäcke och ett underbart bröd som heter Din Stund och är smaksatt med Chiafrön och Havssalt. Det som heter Din Stund var absolut bäst. Godast och sprödast. Givetvis tog det slut först, redan klockan 12,45. (Jag började 11,15) Jag sålde alla som fanns, och det var bara 13 paket. 

Sen ersatte jag det med Julknäcke. Sen gammal goding. Och absolut en favorit bland kunderna. 

 Kardemumma-knäcket tog slut ungefär klockan 15,15. Då hade jag sålt de 9 paket som butiken hade. Lite konstigt att de inte tar in mer av det bröd som ska demas. Jag hade lätt sålt minst 10 paket mer av varje sort! 

Så de sista timmarna blev det bara Julknäcke. Ett gott knäcke, men inget som är nytt! Och kunderna vill ha nya saker. I alla fall sålde jag 40 paket. Trots att det var ont om kunder. Trots att de flesta sa "nej tack" när jag bjöd dem de sista två timmarna.

En ganska långsam dag. För lite genomströmmning. Och så in i baljan kallt! Jag försökte röra mig, men det är svårt när man ska stå och bjuda på smakproverna.

Men mellan varven plockade jag lite i brödhyllan bakom mig, så att de jag  såg snyggt ut. Något måste jag ju göra!