Först lite hemma-gym, sen iväg till Curves igen. Tidigt, för att vara jag. Jag var där redan 08,45, Dukade upp mina bord och såg fram emot ett par trevliga timmar.

 När jag åkte hem fanns bara två dampaket kvar. Och 10 herr-paket.

 Från detta bord försvann de snygga, stora neccesärerna, mascara, lipbalm, Tender Care, bodylotion, tvättsvampar, ansiktscreme med solskydd, deodoranter m.m. Riktigt kul att det var sån action!

 Detta var min bästis i början, eftersom solen låg på så mycket....

Det var en riktigt kul dag. Full fart hela tiden! Tack allihop!

sen for jag hem via min mor. Levererade lite Oriflame. Hem och kastade i mig lite lunch. Upp på cykeln och åkte till ICA i Barkarby. Det tog 17 minuter att cykla 5,09 km. Oj, så jag hade ont i Astman efteråt! (Alltså i bröstet. Det satt i ca tre timmar) Men jag gjorde det! Och jag gjorde det fort. Medelhastigheten var 17,21 km/h. Då stod jag ändå och väntade på grönt EN gång!

Så här vackert var det när jag cyklade förbi Ikea på hemvägen:

 

Hem, inventerade resterna av mitt lager. In i bilen. Ner till Viksjö. Levererade lite saker. Hem igen. Sprang runt i portarna med lappar. Hem och hämtade återvinnings-sopor som jag bar ner till "huset". PUH! Nu var jag trött. Kvar att göra:

stryka, packa, rimma, tänka (och det är svårast!) på vad jag skulle ha med mig.

Nu (klockan 22,10) plums i säng. Klockan ringer 05,00....