Rusade hem från jobbet 12,15 via en butik och köpte ett par nya svarta snyggbyxor. Väl hemma kastade jag i mig en kopp the, instruerade mannen i mitt liv för att göra Tortilla. Något vi aldrig gjort tidigare. Sen kastade jag mig iväg för att göra de sista inköpen samt köpa Spanskt vin och Spanskt bubbel. Vet ni hur mycket det väger att handla "det sista"?! Tre stora flaskor Cola, tre flaskor bubbel och tre BiB rödvin. Plus lite mer grönsaker, kex och ost m.m. Suck. Det var ordentligt tungt. När jag körde hem igen tänkte jag att jag måste köra ända fram till porten. Men eftersom jag så vimsig, så hade jag glömt det när jag kom till vår parkering. Släpade mig fram till porten och ställde ner allting innanför densamma. Då kom en granne. Ung, rask man/pojke. Han körde ända fram till porten. För han hade fyra halvfulla plastkassar med mat! Hmpf! Nä, sanningen att säga hade han även en hund (som gick sjäv) och en platta öl. Ja, ja... efter två vändor upp och ner för tre trappor så var allting inne.

Sen stod vi och lagade mat till 18,45 då vi snabbt gjorde oss iordning för att ta emot gästerna. Helt slut! Ont i ryggen och fötterna och helt sönderstressad. Aldrig mer sån mat när man är många gäster. Dessutom glömde jag fotografera buffén! Aj, aj....