I dag träffades vi, några "tjejer", på ovan nämnda ställe. Det ligger i Åkeshov, i f.d. Tulpanens Hus. Där finns en liten trevllig presentshop, ett café och givetvis många underbara blommor att köpa. Jag valde mellan rosa Hibiskus och rosa rosor i kruka. Med tanke på att Hibiskusen vill ha mycket sol, så belv det rosor. Det är inte lätt så här års att finna något som gillar att stå i fönstret. Varmt nerifrån och kallt uppifrån. För så är det i våra fönster! Här några bilder från växtriket;

 

De var ju lockande och vackra............

Fantastiska färger!

Efter att ha vandrat runt en stund, så var vi tvugna att ta igen oss. Såklart! Och caféet lockade med många godsaker....

 
4

När jag kom hem satte jag mina rosor i fönstret. Nedan en närstudie på några av blommorna. Jag köpte två krukor. På den ena är det sex utslagna och en knopp, på den andra fem nästan helt utslagna och två knoppar. När de inte orkar blomma mer, så klipper jag ner dem. Frampå vårkanten kan jag antingen gräva ner dem utanför porten, eller sätta dem i en stor kruka på balkongen. Det blir nog det förstnämnda. Tror jag...