Vi åkte ner till Malmö i fredags eftermiddag. Eftersom jag hade tid hos kiropraktorn, så kom vi iväg först vid 14.30. På radion ropade de ut en massa olyckor på vägen, så vi valde att åka via Västerås-Örebro-Motala. Tio mil längre. Dumt! Men lite lugnare på vägen.

Till sist kom vi fram. Klockan hade då hunnit bli 22.00. Vi hade bokat rum på Garden Hotell. Ett hotell som jag tidigare hade kikat på, och gärna ville bo på. eftersom de hade trädgård! Stört-mysigt, tänkte jag som älskar blommor och blad. Vi fick ett erbjudande där ett rum med frukost kostade endast 645 kr per natt! Klart att jag bokade. Dessutom låg det "mitt i smeten" på Baltzarsgatan. Perfekt. Trodde jag....

Här lite bilder från det lilla, lilla dubbelrummet.

   

Många praktiska saker 


 Oj, så tungt det är med fem kilo, när jag är vad vid tre! Men smart att de fanns på rummet.

Utsikten från vårt fönster, som var i markhöjd. D.v.s. ut mot "trädgården" 

 Många små tuber med schampo, balsam och bodylotion. Jag provade bodylotion. Helt värdelös!

 Jag hade inget sängbord. Typiskt! Jag som alltid vill ha vatten och Tender Care vid sängen. Fick balansera lite på kontakten.

 Vattenflaska på golvet, på den stinkade heltäckningsmattan. Dag två kom jag på varför jag hostade så mycket varje morgon. Mattan, såklart! När vi kom in i rummet luktade det instängt och smutsigt. Fy! Och varför i hela friden bad vi inte om ett annat rum, utan matta?!

 Hårtorken saknade skydd på baksidan, där fläkten sitter. Farligt!

Som ni förstår så gillade vi inte hotellet. Det positiva var att personalen var trevlig. Men resten.... Separat inlägg kommer om "trädgården"....