Jag kommer inte att spara alla 605 inläggen från gamla bloggen. Men några vill jag dela med mig av här. T.ex. detta, som gäller mitt livs första jogging-runda. Det går bättre i dag, men vissa dagar är det marginellt!

Jaha, då var det dags att göra det där som "alla" andra gör, som "alla" pratar så mycket om. Jogga. Så här var det:
Variant 1 (skrivet så som det "ska" skrivas): Ut på första turen, som gick på vår fina promenadväg utanför. Alla träden håller just på att slå ut, en härlig skir grönska överallt. Fåglarna kvittrade. Lite halvsoligt och 10 grader varmt. Perfekt! De nya skorna kändes mycket bra. Det var inte någon lång sträcka, knappt 2 km. Jag sprang ytte-pytte sakta, eftersom det var första gången och det kändes bra. I början var det lite segt, men gick mycket bättre på vägen hem.
Variant 2 (skrivet direkt ur hjärtat, exakt som det kändes så fort jag kom hem) : Jaha, då finns det inga fler undanflykter, utan nu är det bara att ge sig ut. Redan efter ett par minuter lät jag som om jag behövde en respirator. Eller två! Fy, så segt. Dessutom går det långsammare än när jag går min raska promenad. Hur kan folk påstå att det är så skönt att jogga?! Vaddå?! VAR är det skönt?! Inte i vaderna i alla fall. Eller i halsen. Munnen är torr som fnöske, och hjärnan alldeles svart av alla tankar. Puh! Hur ska jag kunna hålla på med sånt här? Jag?! Det gick något pytte-pytte lite bättre hemåt. Då hade det räckt med en respirator.... Men nu är det i alla fall gjort.
Mitt livs första jogging-runda!
 
Detta skriver jag i dag. Nu ska jag jogga ett par gånger i veckan, tror jag. Ja, två i alla fall! Jag återkommer om en vecka, men en lika ärlig rapport.
Det positiva är ju att jag känner mig lite, lite duktig och att all träning har det goda med sig att det är skönt när det är gjort!