Under tiden som köket byggs, så har vi varken ugn eller spis. Såklart! Men det gör inte så mycket. Dels kan vi koncentrera oss på nyttiga sallader till lunch. Vilket jag gillar. Dels har vi ett fint kök i bottenplanet, som kan användas. Såvida ingen annan har bokat det. Att äta ute blir ju dessvärre alldeles för dyrt. Både mätt i pengar och i Points!

I kväll löstes problemet med att vi var hembjudna till min syster och svåger. Vi skulle fira syrrans 68-års dag. Klart vi njöt! 

Dessvärre kom vi på tok för sent! Eftersom vi körde tre vändor till Görwelns Återvinningscentral, så gick tiden förlorad. Vi hade knappt en timme på oss när vi kom hem, efter sista vändan. Två personer skulle duscha. En skulle bli torr i håret. Rim skulle skrivas. Presenten skulle göras i ordning. Kontenta: vi kom 25 minuter för sent! Det har aldrig hänt i hela mitt liv!! Å andra sidan har jag aldrig rivit ett kök och kört bort det. I hela mitt liv!

Vi fick ett glas bubbel och njöt av det vackra bordet:

 

 

Sen åt vi underbar Lasagne. Ej WW! Drack gott vin. Hade mysigt sällskap och njöt av kvällen. Vi fick t.o.m. kramar av Bosse! (4 år) En ynnest!

Vi vandrade vi hemåt i blåsten runt klockan sent... En härlig kväll!