När vi kom in efter spelet, satte vi oss i solen med ett glas sval dryck innan det var dags att byta om. Jag gillar inte att duscha ihop med andra, så jag tog den stora handikapp-toaletten i besittning och tvättade mig där och bytte kläder.

 

 Sen gick jag för att inspektera prisbordet. I den gröna hinken ligger 89 golfbollar, och i den rosa 11. Alla Contaktabollarna vi hade fått i startkitet. Den använde vi på ett av kort-hålen. Det gällde att träffa green och ligga kvar där. Det var alltså 11 personer som lyckades med det. En av dem drogs senare på kvällen, och den lycklige vinnaren gick hem med en hink, som innehöll 100 fina bollar! 

 Som ni anar, så innehåller de sex andra priserna solglasögon och lite annat smått och gott. Men vi vann alltså ingenting. Snyft! 

Men alla fick i alla fall mat! Och vitt vin.

 

Det var kall inkokt Lax. 

 

Men jag hade lyckats med att få en Wallenbergare. Mycket god.

 

Visserligen Kantarell-sås, men svampen fick ligga kvar... Kinkiga jag!

En god kaka serverades till kaffet. Något the fick jag inte, för det fanns (som vanligt) bara the-sorter med bär eller fruktsmaker. Inte en enda påse med svart, vanligt the! Trist!

 Men kakan var god. 

Det var en trevlig kväll och sen bar det hemåt i natten Den ljusa, ganska varma sommarkvällen.