I samarbete med @natural.skin har jag fått möjligheten att testa ett nytt tvättmedel. Jag började med det i går. Jag tvättade mitt duntäcke. Det blev så rent och fint.

Skönt med tvättmedel som inte doftar som en hel parfymaffär! Jag ska testa detta tvättmedel på flera tvättar, så klart. Men just nu har jag inte så mycket som ska tvättas. Jag fick tvättmedlet dagen efter att jag kört fyra maskiner. Lite ironiskt, på något sätt.

 

 Jag tycker att Mitty täcke släppt många fjädrar under vintern. Det har alltid legat några fjädrar på golvet i sovrummet. Så här såg det ut i tumlaren när täcket var torkat:

 

Funderar på hur länge jag har haft det. Om jag minns rätt, vilket inte alltid är fallet, så fick jag det när jag fyllde år. 51 eller så. Och det är alltså 17 år sen. Kanske dags att köpa ett nytt? Ska fundera p det fram till hösten. Nu gäller sommar-täcket.