I lördags firade vi nyår. Detta eftersom Peter jobbar i natt. Vi hade bjudit in min syster och svåger på en klassisk nyårs-middag.Det är kul att dekorera med guldstjärnor på bordet. Mindre kul när jag sen ska plocka upp alla. Då är det bra att ha en bra bok i öronen!


Vi började med ett glas bubbel och lite tilltugg. Parmesanchipsen blev lite väl starka. Jordgubbar med salami var mycket godare när vi gjorde dem förra midsommaraftonen. Jag tror salamin var lite för kraftig/stark.


Inte svårt att se vad detta är....


Jag glömde ta en snygg bild på min tallrik, men detta är i alla fall det som blev över..... Känn vitlöksdoften!


En  ny bekantskap. Bär i botten, täckta med kesella smaksatt med vanilj, lime och hallon. Därefter lite rörsocker. In i ugnen 10-15 minuter tills sockret smält. Gott och fräscht. Hittade det på Tasteline.