Efter mitt besök kos doktorn tog jag en promenad mot Storgatan. Jag skulle köpa en elastisk stöd-sak till min fot. Mest för att jag behöver ha den lite extra lindad alla dagar jag jobbar. Jag står ju hela tiden! Det var Ortopedens förslag att komplettera kompressions-strumporna.

Solen sken. Åtminstone på en del gator. Andra hade för höga hus. så jag gick i ett zig-zag-mönster bara för att få ha solen i ansiktet. Det var lite kul. Jag passerade en korsning där det stod massa utryckningsfordon. Ett av varje av brandbil, akutbil, ambulans och Polisbil. Ingen aning vad som hade hänt. Alla fordon var tomma, och inget konstigt syntes. Hoppas det inte var så farligt.

Sen kom jag fram till Storgatan, där det finns ett gammalt Apotek. Som givetvis heter STORken! Jag fick zooma lite, men det syns väl bra i alla fall?

 

 

 Gick in Storgatan och tänkte på min väninna i Finland. De har ju problem med Vitsvanshjortar på landet...

 Sen gillar hon fjädrar.... Som tur var hade inte denna anikvitets-affär öppet....

 Jag gillar planket! Undrar vad som finns där bakom?

 Målet för min promenad. Köpte ett band för min ankel. Gick i väg, med det på. Vid Östermalmstorg blev jag tvungen att vända tillbaka. Det gjorde direkt ont! Så det fanns inget i rätt storlek till mig. Trist!