I dag fick jag ett sms från XXL, att cykeln var klar. Konstigt! När vi lämnade in den i går sa de att det skulle ta tid. Att de inte hade några broms-klossar. Att det var så många cyklar före oss..... Vi berättade att vi varit där veckan innan och fått beskedet att det bara var att komma förbi, så skulle de ta hand om cykeln. Märkligt! Men tydligen insåg de att vi var lite "lätt" irriterade i går. Så det var bara att traska iväg igen. Peter sov, eftersom han skulle gå på ett häst-pass i kväll. D.v.s. jobba tre nätter i rad. Jag traskade iväg med en bok i öronen. Då går det lätt att traska.

Bromsarna var bra. Det var därför cykeln var inne. De hade hittat nya klossar någonstans, så cykeln var "fit for fight".

Jag cyklade hemåt. Märkte dock ganska snart, att batteriet inte gav någon kraft. Inte så konstigt, egentligen. Batteriet hade suttit i cykeln i flera månader. Men det gav utslag att det fanns massor av kraft kvar, men så var det inte. Så i  uppförs-backarna fick jag leda cykeln. Vet ni hur tung en el-cykel är?! Men jag fick ju i alla fall motion!

På vägen hem passerade jag en häck, som doftade helt underbart! Undrar vad det är för sort?

 

Det blev i alla fall drygt sju kilometer. Nice!