Jag fick ett mail från Barkarby Outlet. Lammullströjor för 599 kronor. Hurra! I våras kasserade jag den älskade lila tröjan, som jag köpte på NK:s rea 1999... eller var det 2001? Den var i alla fall helt slut. Liksom den rosa, som var 7-8 år gammal. (Ingen kvalité på sakerna nu för tiden...)
Så vi åkte till butiken i kväll för att shoppa. Men... Vilka färger? Grått, marint, knallrött, svart eller beige. Hm! Inte riktigt mina färger. Till slut vek jag mig, och köpte en svart V-ringad. Helt slät, enkel och skön. Märke: Ashworth. Äkta skotskt hantverk, sa expediten. Och visst är den skön! Passade även på att köpa söta strumpor. Med korta skaft. För golf...eller inte!


Det blev ett besök hos Puma också. De hade rea på väskor. Jag behöver verkligen en bra kasse/väska att ha till/från jobbet. Inte för stor, men inte för liten. Ska rymma matlåda, bok och allt som jag brukar ha i handväskan. Dessutom reg- & rusk-tålig. Jag fann en. En riktigt kitchig variant. Kunde inte låta bli!  8-)


Tänk så bra! Den är ju självlysande nu när det är mörkt! Den har många fina fack på insidan, stängs med blixtlås.... Vad mer kan jag begära?!

 

Den var nedsatt från 650 till 190. Men vem 17 ger 650 för den här?! Hi, hi!