Som jag skrivit om tidigare, så mäter min app i mobilen hur mycket jag rör mig. OM jag har mobilen i en ficka. Men det är inte alla mina kjolar som har en bakficka. Så på dessa tre dagar, då jag har spelat golf, så har resultatet verkligen varierat!

Onsdag    17.537 steg     9,3 km

Torsdag     8.427 steg     3,54 km.  Här märks det tydligt att moben inte var i någon bakficka!

Fredag      17.009 steg   9,62 km

Så kom inte och säg att golf inte är motion eller sport! I den här sporten är vi ute och spelar i ösregn, storm och starkt solsken. För vi har en hederskodex: har man anmält sig till tävling, så infinner man sig. Oaktat väder!

Nog känns det i ben och fötter i dag. Och nog njuter jag av att inte spela i dag. Men jag ska snart iväg med grovsopor, cykla iväg och panta massa burkar och kanske även cykla till min syster. Så jag kommer att röra mig i dag åxå!