Så skulle vi då äta på Wallmans. Först fick vi bröd med Tapenade och en rökig, vit och god röra.
Sen kycklingvingar. Något jag aldrig ätit, eftersom det inte finns nån mat på dem. Och det stämde verkligen! Men blåmögel-röran till var god.

Sen kom en liten, liten råbiff med två röror och nåt mer, som var starkt.

Detta var första - och sista - gången jag smakade på råbiff. Nix! Inget för mig. Jag vill ha varmt, tillagat kött. Men det fick jag inte alls denna kväll.....

Efter råbiffen kom det in potatis och tre såser/ röror. Bearanisen var perfekt! Hemgjord, kändes det som. Tomatsalsan god. Och bönsalladen lämnade jag till de andra. Efter ytterligare 5-10 minuter kom grillbrickan. Det var grillad lammkorv, lök, nötkött och fläskkött. Allt serverat på en snygg, kall träbricka.


Stor besvikelse! Att äta kall lök är inte att rekommendera. Nötköttet var lite, lite ljummet liksom potatisen. Potatisen höll väl värmen, eftersom skalet var kvar!

Varför serveras inte maten på fat som står på värmehäll eller såna där små mojänger som kinakrogarna har? Med värmeljus i. Självklart är det svårt att tajma maten med underhållningen, men då får man väl försöka göra det bästa av situationen?

Kontenta; gå gärna till Wallmans för att njuta av underhållningen, men inte av maten!

Mer om underhållningen kommer senare i dag. Nu ska jag ut i friska luften!